Boyfriend did good!

YES! Fick äntligen med pojkvän till gymmet! Jag kommer inte ens ihåg senaste gången han var där, och inte han heller. Och hör och häpna, just precis nyss frågade jag hur det känns i kroppen efter passet, och han svarade: "Gött!". Asså hallå! WIN!

Okej, det var ett rätt tufft pass vi körde, but he did good! Han kämpade på bra och fick massor med pepp och uppmuntran från mig och kompisen som hade följt med på passet. Passet vi gjorde är också det projekt jag ska göra för min praktik (och där fick jag skolan in i inlägget också haha).
 
Passets upplägg är att man gör alla övningar i en minut, går vidare till nästa med minimal vila och sedan kör en minut till med en ny övning. Now you know! Alltså en helgrym workout där hjärtat får träna samtidigt som man övar styrka! Allt är självklart utan vikter och endast med kroppsvikt, rätt teknik är självklart önskvärt när man gör övningarna, men det är därför jag var där höhö.
 
Passet:
Uppvärmning 10 minuter på crosstrainer
Knäböj
Running man (utfallssteg på plats med hopp och byte mellan benen)
Armhävningar med tripping (joggar på stället och när jag säger till dyker man ner och gör armhävning) alt. bara armhävningar
Grodhopp mellan två punkter
Enbenspress med kompis (man håller händerna och har tårna mot varandra samtidigt som man går ner i en enbensknäböj. Man övar både balans och koordination och överkroppsstyrka eftersom man måste hålla emot kompisens vikt.)
Springa med motstånd (kompisen håller i höfterna och håller emot, medan man själv springer framåt)
Armbrottning (man står i plankposition på händer och fötter och försöker brotta ner den andra genom att dra undan händerna)
Skifthopp (hoppar från sida till sida)
 
Alla övningar ska man göra tre gånger för en omgång tar ungefär 20 minuter att utföra om man är lite långsam (haha). Som avslutning hade vi skottkärregång. Grabbarna som följde med kommer nog att känna av passet imorgon, men jag tror att de tyckte att det var kul samtidigt som det var jobbigt.
, Arkiv 2015 | | Kommentera |
Upp