Ännu ett spel att spela så att jag inte har något liv...

Med tanke på att Game i Nordstan gått i konkurs och har 50% på alla sina spel så passade jag på att ta mig en liten titt. Det var rätt utplockat, men hittade ett spel som kunde vara intressant. Att den sen kostade 47 kronor, gjorde mig inte mer ledsen.
 
Vid första anblicken är Risen en blandning av Fable och The Witcher. Det förstnämnda har jag spelat, och älskar. Det andra har jag bara sett bli spelat. Men likheterna är ändå tydliga. Nu vet jag också att detta är rätt så gammalt spel, utkom 2009, och det syns på grafiken och även på rörelsemönstret spelaren har. Men på ett sätt är det charmigt att spela gamla spel även om de inte är i närheten av kvalitén som uppvisas av mer moderna spel. Nu har jag inte spelat mer än kanske 10 minuter av spelet, så det kommer att vara intressant att se hur storyn utspelar sig.
 
För övrigt spenderade jag min lördag på en fantastisk frukost på First Hotel i sällskap av pojkvän och två goda vänner. Sedan spatserade vi på stan och jag lyckades dra på mig en feber. Alltså kanske inte feber, men jag vet att jag inte mår helt hundra och ja, symptomen är väldigt feberlika. Typiskt. 
, Arkiv 2015 | | Kommentera |
Upp